Sanat Galerisi'nde müzik ziyafeti

Sanat Galerisi’nde müzik ziyafeti
Mart Sanat Galerisi etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen Yaylı Çalgılar Dörtlüsü Konserinde nağmeler sanatseverlerin beğenisini kazandı.Bir Sonbahar Rüyası’ adlı etkinlikte sahne...

Mart Sanat Galerisi etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen Yaylı çalgılar Dörtlüsü Konserinde nağmeler sanatseverlerin beğenisini kazandı.


Bir Sonbahar Rüyası’ adlı etkinlikte sahne alan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası sanatçıları Nazlı Avcı, Onur Akalın, Doruk Selen Güleç ve Ferec Necef dörtlüsü A.Dvorak American Quartet ve Tchaikovsky October eserlerini sahnelediler. Tam bir müzik ziyafeti ile bir arada olduklarını dile getiren konuklar gecenin tadını çıkardılar. Geceye bazı aileler çocukları ile gelerek ayrı bir renk kattı. Sevilen eserleri kemanları ile renklendiren Nazlı Avcı ile Onur Akalın’a, Viyola ile Doruk Selen Güleç, Viyolonsel ile Fereç Necef eşlik etti.


Mart Sanat Galerisinin Ekim ayında devam eden etkinlikleri ise şöyle olacak, 21 Ekim 2017 tarihinde Yard. Doç. Mehtap Uygungöz’ün Kaligrafi Sanatı sergisi, 27 Ekim 2017 tarihinde öykü söyleşisi ile Münevver İzgi yer alacak.


öte yandan Kasım ayında Mart Sanat Galerisinde yer alacak etkinlikler, 10 Kasım Atatürk temalı şiir dinletisi ile Muharrem Kubat, 18 Kasım’da resim sergisi ile Ekrem Kahraman, 22 Kasım’da Flütte Nilay Gösterişli’nin, Gitar’da çavgın çınkıt’ın sahne alacağı çarşamba Konserleri gerçekleştirilecek. Kasım ayının son etkinliği ise 29 Kasım’da Tayfun Ak’ın öykü söyleşisi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.