Tekgöz'den yoğun temaslar

Tekgöz’den yoğun temaslar
Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, tüm üyeleri ziyaret etmeye gayret gösteriyor. Haftalardır ilçeleri karış karış gezen Tekgöz ve Değişim Seninle Başlar Ekibi’nin yolu bu kez Sivrihisar’a düştü.İlk...

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, tüm üyeleri ziyaret etmeye gayret gösteriyor. Haftalardır ilçeleri karış karış gezen Tekgöz ve Değişim Seninle Başlar Ekibi’nin yolu bu kez Sivrihisar’a düştü.


İlk ziyaretine Sivrihisar Belediyesi ile başlayan Tekgöz ve beraberindekiler burada Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü tarafından son derece sıcak bir şekilde karşılandı. Sivrihisar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Naci Şakar’ın da eşlik ettiği ziyarette belediyenin çalışmaları ve bölgenin turizm potansiyeli hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.


NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ


ETO Başkan Adayı Tekgöz ve beraberindekiler esnafı ziyaret etti. Sivrihisarlı esnaflardan özgeneci Sigorta’nın sahibi ömer özgeneci’nin eşlik ettiği heyet, Eskişehir’in bu en büyük ilçesinde çok sayıda işyerine uğradı. Gerek geçmişte iş yaptığı esnaflar, gerekse ETO’nun diğer üyeleri tarafından çok samimi bir şekilde karşılanan Erdoğan Tekgöz, herkesle kucaklaştı, başarı dileklerine teşekkürle karşılık verdi. Tekgöz’e adaylık sürecinde ve seçimde tam destek vereceklerini bildiren Sivrihisarlı esnaflar, “Destek dışında ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.