"Tecrübeleriniz çok önemli!"

“Tecrübeleriniz çok önemli!”
Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, STK ziyaretlerine devam etti. Başkan Adayı Sezer, şehrin en büyük derneklerinden biri olan Mihalıççıklılar Derneğine ziyarette bulundu.Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam...


Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, STK ziyaretlerine devam etti. Başkan Adayı Sezer, şehrin en büyük derneklerinden biri olan Mihalıççıklılar Derneğine ziyarette bulundu.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Adayı Ayhan Sezer, esnaf ve tüccara ziyaretleri ile birlikte şehrin nabzını tutan örgütlere de ziyaretlerini sürdürüyor.
MİHALLIççIK öNEMLİ BİR YERE SAHİP
Gittiği yerlerde büyük ilgi ve alaka gören Sezer, Mihalıççıklılar Derneği'nde de aynı samimiyet ile karşılandı.
Tarihi alandaki dernek binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Nurettin Kaba ve Yönetimi ile buluşan Sezer, Mihalıççıklıların Eskişehir'in ekonomik hayatı ile birlikte kültür ve geleneklerine çok büyük katkılar yaptığını söyledi.
TECRüBELERİNİZ çOK DEĞERLİ
Mihalıççık'tan yetişen pek çok kişinin şehrin yönetimlerinde bugüne kadar söz sahibi olduğunu hatırlatan Sezer, "Sizlerin tecrübeleri bizler için çok büyük bir kazanım olacak. Eskişehir ekonomisini de yönetilirken birlikte yönetme kültürü adına "Hep Beraber" yapacağımız çok iş var." Dedi.
Dernek Başkanı Kaba ise, Sezer'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.