Hem ticaret hem dostluk

Hem ticaret hem dostluk
Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) Yönetim Kurulu, çok önemli bir organizasyona imza attı. Ulaş Entok başkanlığındaki yönetimin ev sahipliğinde dernek merkezinde düzenlenen hızlı kartvizit değişim programı, üyelerin...



Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) Yönetim Kurulu, çok önemli bir organizasyona imza attı.

Ulaş Entok başkanlığındaki yönetimin ev sahipliğinde dernek merkezinde düzenlenen hızlı kartvizit değişim programı, üyelerin büyük bölümünü bir araya getirdi.  Ajans Press Medya Takip Merkezi’nin sponsorluğunda düzenlenen organizasyonda kısa sürede tam bin 600 kartvizit el değiştirdi. Hızlı bir şekilde birbirlerine kendileri ve firmaları hakkında kısa bilgi ve kartvizitlerini veren ESGİAD üyeleri, yeni ticari işbirliklerinin de kapısını aralamış oldu.

TİCARETİ DE DOSTLUĞU DA GELİŞTİRİYOR

ESGİAD Başkanı Ulaş Entok, kartvizit değişimlerini de içeren business network etkinliklerinin bundan sonra da devam edeceğini bildirdi. ESGİAD’ın öncelikli kuruluş amacının, üyelerin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamlarına katkıda bulunmak olduğunu anımsatan Entok, “Biz de bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. özellikle üyeler arası ticari ortaklıkların, mal ve hizmet alışverişinin artmasına dönük faaliyetlerimiz sıkça tekrarlanacak. Bu organizasyonlar sadece yeni ticari işbirliklerine zemin hazırlamıyor, üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliğin, dayanışma duygusunun gelişmesine de katkı sunuyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.