Şehri Derya'da sona gelindi

Şehri Derya’da sona gelindi
İşletme hakkı Odunpazarı Belediyesi’nde iken bakanlığa devredilen Şehri Derya Parkı, yeni görünümü ile Eskişehirlilere hizmet vermeye hazır hale getirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun...


İşletme hakkı Odunpazarı Belediyesi’nde iken bakanlığa devredilen Şehri Derya Parkı, yeni görünümü ile Eskişehirlilere hizmet vermeye hazır hale getirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan da, DSİ ve Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile Kanlıpınar Göleti'ndeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Yıllardır Odunpazarı Belediyesi tarafından işletilen ve Eskişehirlilerin büyük uğrak yeri olan Kanlıpanır Göleti ve çevresindeki Şehri Derya Parkı büyük tartışmalar arasında bakanlık tarafından teslim alınmıştı.
Eskişehirlilerin özellikle yaz dönemlerinde en yoğun olarak kullandığı mesire alanlarının başında gelen Kanlıpınar Göleti ve çevresindeki Şehri Derya Parkı olarak bilinen alanda yapılan devrin ardından çalışmalar başlamıştı.
DSİ ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan düzenleme çalışmalarının ise artık sonuna doğru geldiği ifade edildi.
KARACAN BİLGİ ALDI
Bakanlığın yaptığı yeni düzenlemeleri yerinde inceleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan da, DSİ ve Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile Kanlıpınar Göleti'ndeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karacan ayrıca, yapılan düzenlemeler ile ilgili eksiklikleri yerinde tespit ederek tamamlanması için girişimlerde bulundu.
Şehri Derya Parkı’nın yeni düzenlemeleri ile önümüzdeki baharda yeniden Eskişehirlilere hizmet vermesi bekleniyor.


















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.