"Topu taca atmayın"

“Topu taca atmayın”
Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Kaynarca, Tepebaşı Belediyesi’ne kültür merkezi eleştirisinde bulundu. Kaynarca, merkezin neden bitirilemediğini sordu.Kaynarca yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Gerek Tepebaşı...


Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Kaynarca, Tepebaşı Belediyesi’ne kültür merkezi eleştirisinde bulundu. Kaynarca, merkezin neden bitirilemediğini sordu.

Kaynarca yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Gerek Tepebaşı Belediye Meclisinde ve gerekse basındaki eleştirilerimiz sonrasında, Sazova’da devlet tarafından Tepebaşı Belediyesine devredilen Kültür Merkezinin, engelleme sonucunda yapılamadığını ifade eden Tepebaşı Belediye başkanı, gerçekleri saptırmaktadır ve her zaman yaptığı gibi, “topu taca atmaktadır”.
Sayın Başkana soruyorum;
“Hat Boyu belediyeye devredilmediği için bakımını yapmıyorum” diye açıkça söyleyen Tepebaşı Belediye Başkanı, belediyeye devri yapılmış olan Sazova Kültür Merkezi için, neden yeni bahaneler üretmektedir?
Yılda 11 Milyon TL faize bütçe ayıran, Kültür Belediyeciliği yaptığını iddia eden Sayın Başkan, 9 yıl boyunca toplamda 1,5 milyar TL. (eski parayla 1,5 katrilyon) olan belediye bütçesinden, neden buraya hiç ödenek ayırmamıştır?
Kenar mahallelerdeki sorunları, bazen Büyükşehir Belediyesi’ne ve bazen de Ak Partiye atarak, engellenme edebiyatı ile işin içinden sıyrılmaya devam edecek mi?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.