"Tarifeye zam yapmadık"

“Tarifeye zam yapmadık”
Eskişehir ve ilçelerinde binlerce üyesi bulunan Esnaf Odalarına bağlı Kahveciler Odası yönetim kurulu başkanı Zeki Çoban dün bir açıklamada bulunarak, işletmelerde bir yıldır aynı tarifeden satış yaptıklarını söyledi.Son...


Eskişehir ve ilçelerinde binlerce üyesi bulunan Esnaf Odalarına bağlı Kahveciler Odası yönetim kurulu başkanı Zeki çoban dün bir açıklamada bulunarak, işletmelerde bir yıldır aynı tarifeden satış yaptıklarını söyledi.

Son günlerde çay ve şeker başta olmak üzere esnafın kullandığı malzemelere peş peşe zam yapıldığına işaret eden oda başkanı çoban “çay’a son iki ayda yüzde 13 ila yüzde 17, şekere ise yüzde 10 oranında fiyat artışı yapıldı. Aynı zamanda akaryakıt, tüp, doğalgaz ve şekerli içecek fiyatları da yükseldi. Kahveci esnafımız geçen yılki fiyattan satış yapmakta. Kış ayları yaklaşırken üyemizin masrafı da artacak. Yapılan zamların takipçisi olmaya devam edeceğiz. üyelerimizin mağdur olmamaları için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Esnafımız, fiyatta değil hizmette rekabet etmeyi de sürdürüyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.