Bisiklet parkı mübarek

Bisiklet parkı mübarek
Gerekli denetimlerin her nedense bir türlü yapılamadığı Eskişehir’de araç sürücülerinin neden olduğu olumsuzluklarda vatandaşı canından bezdiriyor.Araç sayısının her geçen gün arttığı, park sorunun yaşandığı Eskişehir’in...


Gerekli denetimlerin her nedense bir türlü yapılamadığı Eskişehir’de araç sürücülerinin neden olduğu olumsuzluklarda vatandaşı canından bezdiriyor.

Araç sayısının her geçen gün arttığı, park sorunun yaşandığı Eskişehir’in cadde ve sokaklarında oluşan çirkin manzaralarda çevreye duyarlı halkın tepkisine neden oluyor.
Yasak olduğu halde tramvay güzergâhını kullanan araç sürücüleri başta olmak üzere park korulukları, ağaçların etrafına yapılan parklar, Eskişehirlileri adeta isyan ettiriyor. Sorumluların hiçbir şekilde cezai işlem uygulaması yüzünden ortaya çıkan bu çirkin görüntü ise her gün onlarca yerli ve yabancı turistin gezmek için geldiği tarihi Odunpazarı meydanında yaşandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Odunpazarı girişinde yer alan Malhatun parkı etrafı yağı hiçe sayan bisiklet sahipleri tarafından park yeri haline çevrildi. Tarihi bölgeye girişte gördükleri görüntü kirliliğine isyan eden vatandaşlar, bu çirkinliğe göz yumanları göreve davet etti. Yapılan bisiklet parklarından şikayetçi olan bölge esnafı da, parkın etrafının bağlanıp bırakılan araçlardan bir an önce temizlenmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.