"Çakırözer kadın muhtarlarla buluştu

“Çakırözer kadın muhtarlarla buluştu
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehirli kadın muhtarlarla Ankara’da kahvaltıda bir araya geldi. Kadın muhtarların talep ve beklentilerini dinleyen Çakırözer, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı....


CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer Eskişehirli kadın muhtarlarla Ankara’da kahvaltıda bir araya geldi. Kadın muhtarların talep ve beklentilerini dinleyen çakırözer, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Muhtarların mahalle ve köylerin sorunlarını çözüme kavuşturmakta, kamu bürokrasinin en önemli çözüm ortağı olduğunu dile getiren çakırözer, “Muhtarlarımız görev yaptıkları mahallede veya köyde devletle halk arasında köprü vazifesini fedakârlık ve sabırla yürütüyorlar.  Muhtarlarımız bir yanıyla halkı, diğer yanıyla da devleti temsil sorumluluğunu üstlenmektedirler. Muhtarlarımıza ilişkin pek çok düzenleme değişik kanunların içinde yer alıyor ama onlara özgü tek bir kanun yok. Muhtarlıklarla özel bir düzenleme, kanun yapılmalı ki muhtarlarımız neler yapıp, yapamayacaklarını tek bir kanun üzerinden bakarak öğrenebilsinler” dedi.
İKTİDAR ISRARLARIMIZA DUYARSIZ KALAMADI
Siyaset kurumlarının muhtarlıklara gerekli önemi vermediğini dile getiren çakırözer, “ Muhtar olmak kolay değil. Bizler de çok iyi biliyoruz ki muhtarlarımızın pek çok sorunları var. Bizler muhalefet olarak, CHP olarak muhtarlarımızın sorunlarını dile getirdikten sonra iktidar da sorunlara karşı duyarsız kalamadı. Muhtarlarımız seçimle geliyor, muhtarlarımızın neden sosyal güvenlik primleri yatırılmıyor diye ısrarla söyledik. Adım atıldı. Bizler her fırsatta, her ortamda muhtarlarımızın sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.