"Ticaretin ham maddesi ziraat"

“Ticaretin ham maddesi ziraat”
Ticaret odası başkan adayı Ayhan Sezer seçim çalışmaları kapsamında şehrin dernek kurum ve örgütleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan adayı Sezer, bu kez Odunpazarı Ziraat Odası’na bir ziyarette bulundu.Eskişehir...


Ticaret odası başkan adayı Ayhan Sezer seçim çalışmaları kapsamında şehrin dernek kurum ve örgütleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan adayı Sezer, bu kez Odunpazarı Ziraat Odası'na bir ziyarette bulundu.
Eskişehir ticaret odası başkan adayı Ayhan Sezer seçim çalışmalarına devam ediyor. Şehrin sivil toplum örgütleri ile sıkça bir araya gelen Başkan adayı Sezer Odunpazarı Ziraat Odasına giderek Eskişehirli üreticinin sorun ve sıkıntılarını dinledi.
BİLGİ PAYLAŞIMI YAPTILAR
Ziraat odası ziyaretinde başkan Hüseyin Şen tarafından karşılanan Sezer, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette adaylık sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı son derece memnun olduğunu söyleyen Sezer, daha sonra Oda başkanı Hüseyin Şen'den Eskişehirli üreticilerin beklentilerine dair bilgiler aldı.
PLANLI GELİŞİM ŞART
Ziraat ve hayvancılığın Eskişehir ekonomisi için çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan adayı Sezer, bunun için planlı ve programlı bir gelişim sağlanması gerektiğini söyledi. Tüm sektörler gibi zirai sektörlerde de ticaret odasının çatı bir kuruluş olarak önemli bir misyona sahip olduğunu belirten Sezer, "Ticaret Odası, toprakla ve hayvancılıkla uğraşan üreticimizin beklentilerine sırtını dönemez. Ticaretin ana kaynağı ve ham maddesi ziraattir. Şehrimizin ekonomisinin lokomotifi özelliği taşıyan Eskişehir tarımı görmezden gelinemez. Bu nedenle üreticilerin temsilcileri ile istişareler ederek Eskişehirli üyelerimizin beklentilerine cevap verecek bir anlayışta olacağız" diyerek ziyaretini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.