Termik santral için Eskişehir'e geldi

Termik santral için Eskişehir’e geldi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere dünü Eskişehir’de geçirdi. Alpu’da yapılması düşünülen ve büyük tartışmalar yaratan Termik Santral ile ilgili yerinde bilgi alan...


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere dünü Eskişehir’de geçirdi. Alpu’da yapılması düşünülen ve büyük tartışmalar yaratan Termik Santral ile ilgili yerinde bilgi alan Bakan Albayrak, santral yapılması planlanan bölgeyi havadan inceledi.
SPOT;  

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Hakkari’de bölücü terör örgütleri tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının (EYP) infilak ettirilmesi sonucunda şehit olan Eskişehirli asker Seçkin Arıkan’ın evini ziyaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Eskişehir’e gelerek bazı inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Vali özdemir çakacak ve Milletvekili Emine Nur Günay tarafından karışlanan bakan Albayrak şehirde bazı ziyaretler yaptıktan sonra termik santral yapılması planlanan Alpu’ya geçti. Şehir gündemini sıkça meşgul eden santrale dair yerinde incelemeler yapan ve yetkililerden bilgi alan Bakan Albayrak, ayrıca santralin yapılacağı bölgeyi de havadan inceledi.



ŞEHİT EVİNE TAZİYE ZİYARETİ


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Hakkari’de bölücü terör örgütleri tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının (EYP) infilak ettirilmesi sonucunda şehit olan ve toprağa verilen Eskişehirli asker Seçkin Arıkan’ın evini ziyaret etti. çukurca’deki operasyonlarda hainlerin önceden tuzakladığı EYP’nin patlaması sonucu, aralarında Eskişehirli Uzman çavuş Seçkin Arıkan’ın da olduğu 4 asker şehit olmuştu. önceki gün şehit Arıkan için cenaze töreni düzenlenirken, dün Eskişehir'e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak şehit evini ziyaret etti. Baba Arif Arıkan'a başsağlığı dileyen Bakan Akbayrak'a, Eskişehir Valisi özdemir çakacak ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay eşlik etti. 
Bakan Albayrak'ın Eskişehir programı ise gün boyu sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.