"Çocuklar üzerinde deney yapılıyor"

“Çocuklar üzerinde deney yapılıyor”
Eğitim İş Eskişehir Şube Başkanı Abdülkadir Önder, üniversiteye giriş sınav sisteminin yine değiştirildiğini söyleyerek, “Yine çocuklarımız üzerinde deney yapılıyor. Önceki sistem kötülenerek (sanki uzaylılar yapmış...


Eğitim İş Eskişehir Şube Başkanı Abdülkadir önder, üniversiteye giriş sınav sisteminin yine değiştirildiğini söyleyerek, “Yine çocuklarımız üzerinde deney yapılıyor. önceki sistem kötülenerek (sanki uzaylılar yapmış gibi) yeni sistemler kurgulanıyor” dedi.

Bu sınav sistemi düşünülmeden, plansızca, emrivaki ile hazırlandığını iddia eden önder, “Pek çok yanlışlık içermektedir. çocuklarımıza çok zarar verecektir. Bu sınav uygulamasında öğretmenler branş bazında değersizleşiyor. Seçmeli derslerde herkes Matematik ve Türkçeyi seçecek; dolayısıyla bu branşlarda ihtiyaç artarken, diğer branşlarda arkadaşlarımız norm fazlası durumuna düşecek. öğrencilerimiz bazı derslere girmek istemeyecek.  Nasıl olsa sınavda yok” diyecek. özel öğretim kurumlarında pek çok arkadaşımız işsiz kalacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.