"DSP 32 yaşında!"

“DSP 32 yaşında!”
Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, partilerinin kuruluşunun 32’inci yıl dönümü anısına basın toplantısı düzenledi.DSP’nin Ecevit’in ilkelerinden taviz vermeden siyasi mücadelesini sürdürdüğünü...

Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, partilerinin kuruluşunun 32’inci yıl dönümü anısına basın toplantısı düzenledi.


DSP’nin Ecevit’in ilkelerinden taviz vermeden siyasi mücadelesini sürdürdüğünü söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Tambova, “Ecevit hayattayken ona yapılan saldırılar ölümünden sonra da partisine yapılmış ve DSP’yi yok etmek için, öncelikle kendisine sol diyenler baş aktör olmuşlardır. Bugün gelinen süreçte DSP’ye ne kadar ihtiyaç olduğu, Ecevit’in siyasi ön görülerinde ne derece haklı çıktığı, yaşanan çok acı tecrübelerle anlaşılmıştır” dedi.


ülkeyi yöneten iktidarın iç ve dış, ekonomik ve sosyal bütün politikalarının iflas ettiğini de kaydeden Tambova, “Türkiye hızla, bir otoriter yönetimine doğru gitmekte ve meclisteki muhalefet partileri de bu duruma seyirci kalmaktadır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.