Birlik girişine bankamatik

Birlik girişine bankamatik
Esnaf Odaları Birliğine bağlı meslek odası üyelerine yönelik hizmetlerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz yıl büyük bir projeye imza atarak hayata geçiren birlik yönetimi son olarak anlaşmalı iki ayrı bankaya ait bankamatiği...


Esnaf Odaları Birliğine bağlı meslek odası üyelerine yönelik hizmetlerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz yıl büyük bir projeye imza atarak hayata geçiren birlik yönetimi son olarak anlaşmalı iki ayrı bankaya ait bankamatiği bina girişine yerleştirdi.

Tarihi Odunpazarı bölgesinde faaliyet gösteren birlik hizmet binasına işlem yaptırmak için gelen üyeler bundan böyle çarşı merkezine gitmeden gerekli banka işlemlerini bankamatikler aracılığı ile yapabilecek. Konu ile ilgili bilgi veren Esnaf Odaları Birliği yönetim kurulu başkanı Ekrem Birsen, amaçlarının üyelerine daha iyi hizmet sunmak olduğunu söyledi. Bankamatiklerin esnafa büyük bir kolaylık sağladığına da dikkat çeken başkan Birsen, “Her iki bankamatikten üyelerimizin yanı sıra bölge halkımızda yararlanabilecek. üyelerimiz kent merkezindeki banka şubelerinde saatlerce sıra beklemekten ve şubelere gitmekten kurtuldu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.