İzmir'de Eskişehir rüzgarı esecek !

İzmir’de Eskişehir rüzgarı esecek !
7-10 Aralık 2017 tarihinde İzmir de 11. gerçekleşecek olan turizm fuarında Eskişehir’i Çok Seveceksiniz mottosu ile 4 gün boyunca şehrimizde bulunan 7 otel ve 4 seyahat acentası ile Eskişehir hakkında tanıtım çalışmaları...


7-10 Aralık 2017 tarihinde İzmir de 11. gerçekleşecek olan turizm fuarında Eskişehir’i çok Seveceksiniz mottosu ile 4 gün boyunca şehrimizde bulunan 7 otel ve 4 seyahat acentası ile Eskişehir hakkında tanıtım çalışmaları yapılacak.

Geçen yılda olduğu gibi bu senede Eskişehir Valiliği, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Bebka,Türsab ve Türob desteği ile yapılacak etkinliğe dair Türob Eskişehir Temsilcisi Kaan Erdin şunları söyledi: “Sektörün başarılı organizasyonu Travel Turkey İzmir, 2017 senesinde ''fuarizmir'' fuar alanında her yıl artan yerli ve yabancı katılımlarıyla  büyümeye, katılımcılarına fırsatlar sunmaya ve dünya turizm sektöründe bilinirliğini artırmaya devam ediyor. Türkiye ile çok sayıda ülkenin turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da farklı destinasyonlardan çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapacaktır.
B2B İŞBİRLİĞİ GüNLERİ   
Travel Turkey İzmir Fuarı kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da fuara katılan firmalarla işbirliği yapmak üzere dünyanın farklı bölgelerinden Türkiye’ye turist gönderen tur operatörleri ve seyahat acentalarının karar vericileri fuara davet edilmiştir. Türk Hava Yolları’nın destekleriyle gerçekleştirilen bu özel program çerçevesinde, yurtdışından gelecek olan özel delegasyonlar fuar alanında özel ayrılan B2B görüşme alanında stant sahibi turizmcilerimiz ile bir araya gelerek iş bağlantıları yapmakta ve ülkenin turizm gelirlerini artıran sözleşmelere imza atmak şansı yakalamaktadır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.