"Hekimler güvencesiz"

“Hekimler güvencesiz”
Eskişehir Bilecik Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Seçil Biçer, hastanede bir kadını erkek şiddetinden korumaya çalışırken öldürülen doktor Aynur Dağdemir’in ölüm yıldönümü nedeniyle basın toplantısı düzenledi.Hastanede...


Eskişehir Bilecik Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr. Seçil Biçer, hastanede bir kadını erkek şiddetinden korumaya çalışırken öldürülen doktor Aynur Dağdemir’in ölüm yıldönümü nedeniyle basın toplantısı düzenledi.

Hastanede bir kadını erkek şiddetinden korumaya çalışırken öldürülen doktor Aynur Dağdemir’in ölüm yıldönümü nedeniyle açıklama yapan Eskişehir Bilecik Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr. Seçil Biçer, iki yılda değişen bir şey olmadığını vurgulayarak, hekimlerin, sağlık çalışanlarının ve kadınların güvende olmadıklarını söyledi.
Hekimlere, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin devam ettiğini ileri süren Dr. Seçil Biçer, “Bir yıl içinde iki hekim arkadaşımız işyerinde öldürüldü. Şiddete uğrayanlar on binlerle ifade ediliyor. İşyerlerimiz bugün de hiçbirimiz için korunaklı değil. Hekimler de toplumun çoğunluğu gibi mutsuz, umutsuz. Daha geçen ay ikisi kadın üç meslektaşımızın aynı gün içinde intiharıyla sarsıldık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.