"Ataç'ın selamı ile oy topluyorlar"

“Ataç’ın selamı ile oy topluyorlar”
Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı İlçe Başkan Adayı Yalçın Komşu, düzenlediği basın toplantısında projelerini anlattı. Komşu’yu basın toplantısın yaparken eşi CHP Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Gökçe Kurt da yalnız...



Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı İlçe Başkan Adayı Yalçın Komşu, düzenlediği basın toplantısında projelerini anlattı. Komşu’yu basın toplantısın yaparken eşi CHP Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Gökçe Kurt da yalnız bırakmadı.

CHP Tepebaşı İlçe Başkanlığı için yarıştığı Atilay Dalgıç ile ilgili açıklamalarda bulunan Komşu, Dalgıç’ın ekibinin delegelere giderek, “Atilay Dalgıç Ahmet Ataç’ın adayı” dediklerini ve Ataç’ın selamını götürdüklerini söyleyerek, eleştiriler de bulundu. 
Komşu, şöyle konuştu: “Diğer aday için Ahmet Ataç’ın selamıyla gidilerek bu söylemlerle insanlar etkilenmeye çalışılıyor. Ahmet Ataç Tepebaşı Belediye Başkanımız. Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından birisi. Sadece Eskişehir’de değil, Türkiye’de ilkleri yapmış, örnek alınan biri. Diğer aday arkadaşımızın destekçileri, ekip arkadaşları, delegelere Ahmet Ataç adını kullanarak ulaşmaları, bizim rakibimiz Atilay Bey değil de Ahmet Ataç başkanımız gibi bir algı yaratmaya çalışıyorlar. Bunu yaratan ekip kendileri için de yanlış bir hava oluşturuyor.”
Komşu, “Siyaseti kendi içimizde özümsemek ve tüm üyelerimize bunu anlatmak gerekiyor. Maalesef AKP’nin kullandığı yöntemlere benzer yöntemleri kullanırsak CHP’nin Atatürk ilke ve inkılapları çizgisindeki hedeflerinden uzaklaşmış oluruz. Ahmet Ataç’ın belediyecilikte göstermiş olduğu örnek çalışmaları Tepebaşı ilçe örgütünde de göstermeyi hedefliyorum. Başkanımızın sahada eksik kalan, örgüt tarafından eksik bırakılan yanını tamamlamak istiyorum. Hedefim bu. Ahmet Başkanımız ile bugüne kadar beraber çalışıp arkasında olduysak, seçimi kazansak da kaybetsek de başkanımızla saha çalışmalarımıza devam ederiz” dedi.
CHP örgütleri ile ilgili de iddialı açıklamalar yapan Komşu, şunları söyledi: “Eskişehir’de siyaset, ‘başkanlar ve adamları’ şeklinde oluşmaya başladı. Belediye başkanlarımızın örgütlerle ilgili çalışmalarda birbirine rakip olmadan bu şekilde örgütün oluşmasını engellemek gerekiyor. Eskişehir merkezinde 3 başarılı belediye başkanımız var. Kırsalda 2 başarılı belediye başkanımız var. örgütlerin de başarılı olarak anılmasını sağlamak gerekiyor. Eskişehir CHP örgütlerinde şu ana kadar örnek ve başarılı çalışmalar yaptıklarını ne basında gördüm ne de dışarıda insanlar arasında duydum. örgütlerimiz, başarılı belediye başkanlarımıza yaslanmış durumda. çalışmaları çok yetersiz. Belediye başkanlarının ve örgütlerin yaptığı çalışmaların birbirinden ayrılması gerektiğine inanıyorum. örgütler kendi çalışma programlarını yapmalı, sahada kendileri parti adına etkin olmalı. Partimizi sahadaki seçmenlere sempatik görünmesini sağlayacak, pozitif algı yaratacak çalışmalar yapmalılar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.