Sendikalı olmalarını kutladılar

Sendikalı olmalarını kutladılar
SARAR Giyim ve CCS Giyim San Tic. A.Ş. fabrikasında çalışan toplam 2400 işçinin, 1500’üne yakınının Öz İplik-İş’e üye olması ve bakanlığa yetki tespitine başvurulmasının ardından, üye işçilerle Birlik ve Dayanışma...


SARAR Giyim ve CCS Giyim San Tic. A.Ş. fabrikasında çalışan toplam 2400 işçinin, 1500’üne yakınının öz İplik-İş’e üye olması ve bakanlığa yetki tespitine başvurulmasının ardından, üye işçilerle Birlik ve Dayanışma Toplantısı düzenlendi.

Gar Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya; Genel Başkan Murat İnanç, Genel Sekreter Rafi Ay, diğer sendika yöneticileri, işyeri temsilcileri ve SARAR&CCS Giyim A.Ş. işçileri yoğun katılım sağladı.
Saygı duruşu ve istiklâl marşı ile başlayan toplantı, sendika tanıtım filminin gösterilmesinin ardından Genel Sekreter Rafi Ay’ın açılış konuşması yaptı.
Toplantıda konuşan Genel Başkan Murat İnanç ise, öz İplik-İş Sendikasının bir İşçi Hareketi olduğunu vurgulayarak, bu hareketin 1978 yılında Gaziantep’ten yola çıktığını ve dalga dalga Tüm Türkiye’ye yayıldığını söyledi.
Pasta kesiminin ardından işçiler doyasıya eğlenceyle sendikalı olmalarını kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.