"Mahmudiye emin adımlarla ilerliyor"

“Mahmudiye emin adımlarla ilerliyor”
  Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Tekin, kurumlararası işbirliğine önem verdiğine değinerek, “Mahmudiye Belediyesi ile...

 


 


Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Tekin, kurumlararası işbirliğine önem verdiğine değinerek, “Mahmudiye Belediyesi ile birlikte çalışmaya hazırız” dedi.


 


 


Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, “Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ile her zaman diyalog içerisindeyiz. çalışkanlığı ve Mahmudiye’ye kazandırdığı güzel hizmetlerden dolayı Başkan Gündoğan’ı tebrik ediyorum. Halkıyla bütünleşen ve halkın isteklerine cevap verebilen bir belediye oluşturmuş. Mahmudiye layık olduğu duruma emin adımlarla ilerliyor. Burada yaşayan insanlar bu hizmetleri görüyor. Hizmetlerini yakından takip ediyorum. Sosyal demokrat anlayış Mahmudiye ilçesinde fark ediliyor. Başkan Gündoğan, halkın sevgisini kazanmış. Bu sebeple Başkan Gündoğan’ı ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.


Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Tekin’e teşekkür ediyorum. Mahmudiye’de sosyal belediyecilik anlayışını benimsiyoruz ve ilçeyi çağdaş bir biçimde yönetiyoruz. Mahmudiye’yi mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getirebilmek için mücadele ediyoruz. 5 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Başkan Tekin’in engin tecrübeleri bizlere ışık tutmuştur. Başkan Tekin’e Mahmudiye’de yapılan ve devam eden hizmetler hakkında bilgiler verdim. Mahmudiye’de vatandaşların artık evlerinde doğalgaz kullanmaya başladığını ve kanalizasyon çalışmalarına Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) tarafından hızla ilerlediğini anlattım. Ayrıca ilçenin tarımsal faaliyetlerin önemli bir yeri olduğunu ve ilçede ekilen hububat ürün desenleri hakkında Başkan Tekin’e bilgiler verdim. Yapmış olduğu ziyaret için Tekin’e  teşekkür ediyorum” dedi.


Başkan Gündoğan, ziyaret sonunda günün anısına Tekin’e Atatürk’ün portresinin olduğu plaketi hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.