"İşletmelere sahip çıkacağız"

“İşletmelere sahip çıkacağız”
Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, ziyaretlerini sürdürürken, zor günler yaşayan ticaret erbaplarının yanında olmaya da devam ediyor. Sezer, bu kapsamda Baksan sanayi sitesini ziyaret etti, işyerleri zarar gören...


Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, ziyaretlerini sürdürürken, zor günler yaşayan ticaret erbaplarının yanında olmaya da devam ediyor. Sezer, bu kapsamda Baksan sanayi sitesini ziyaret etti, işyerleri zarar gören iki ayrı adrese giderek “geçmiş olsun” dileklerini sundu.


Başkan Adayı Sezer, geçtiğimiz günlerde yaşanan bir yangın ve hırsızlık olayı karşısında mağdur olan ticaret odası üyelerine ziyarette bulundu.



BAKSAN SANAYİ SİTESİ İLGİ BEKLİYOR


Ticaret Odası Başkan Adayı Sezer, Baksan Sanayi Sitesinde üyeleri ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi. Baksan sanayi sitesinin sahipsiz olduğunu dile getiren üyeler altyapı ve üstyapı zorlukları yaşadıklarını, iş yapmaktan çok problemlerle uğraştıklarını söylediler. Başkan adayı Sezer, geçtiğimiz günlerde Baksan Sanayi Sitesinde yaşanan üzücü yangın olayının ardından işyeri büyük çapta zarar gören Kardeşler Mobilya’ya giderek, işyeri sahibi Veli Circil ile görüştü. Yaraların sarılması konusunda gerekli her türlü desteğe hazır olduklarını söyleyen Sezer, bir daha bu tür bir olayla karşılaşmamayı temenni etti. 
Sezer’in manevi desteği ile moral bulduklarını kaydeden işyeri sahibi Circil ise, örnek ziyaretinden dolayı Sezer ve ekibine teşekkür etti.
İYİ GüNDE KöTü GüNDE!
Ardından yaşadığı hırsızlık olayı ile mağduriyet yaşayan öğretmenler Caddesindeki Tekmar’ın sahibi Nedim Sivrikaya ve eşini  ziyaret eden Sezer, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirirken; “İyi günde kötü günde ‘Hep Beraber’ olacağız. Şehrimiz ekonomisine bu anlayış ile yön vereceğiz” şeklinde konuştu. İşyeri sahibi Sivrikaya’ da Sezer’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında üstün başarı dileklerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.