İyi yönetimleri

İyi yönetimleri
İyi Parti İl Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu üyeleri, Disiplin Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları düzenlenen toplantı ile açıklandı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu,...


İyi Parti İl Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu üyeleri, Disiplin Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları düzenlenen toplantı ile açıklandı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu, İYİ Parti’nin ülkenin değişim ihtiyacına cevaben kurulmuş bir siyasi parti olduğunu söyledi. İl Yönetimi olarak amaçlarının tüm Eskişehir’i kucaklamak olduğunu vurgulayan Kabukçuoğlu, “Biz siyaset yapıyoruz. özelde Eskişehir’de genelde Türkiye’de olup bitenleri takip etmek, İYİ Parti Genel Merkezi’nin politikasını toplu anlatmak bizim temel hedefimizdir. Eskişehir ilinde 3 milletvekilliğini, merkezdeki 3 belediyenin 2’sini almak istiyoruz. Bu büyük bir hedef değildir. Elimizi uzatmak yakalamak için yeterlidir. Bir ankette Eskişehirlilere kime oy verecekleri sorulmuş. İYİ Parti için yüzde 35 oy veririz, yüzde 25 kararsız, yüzde 40 oy vermeyiz demiş. İl Yönetimi olarak biz başarılıyız demek için yüzde bize oy vermeyeceklerini söyleyen yüzde 40’lık kesimin de oyunu almamız gerekmektedir. çok çalışacağız, birlik ve beraberlik içinde vatanımızı yücelteceğiz. Türkiye iyi şeylere layık. Bunu sağlamak hepimizin borcudur. Türkiye iyi olacak’’ ifadelerini kullandı.
Ardından İYİ Parti İl Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu üyeleri, Disiplin Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları tek tek isimleri okutularak tanıtıldı. İYİ Parti İl Başkanlık Divanı Kabukçoğlu başkanlığında şu isimlerden oluşuyor:‘‘ İl Sekreteri İbrahim Dursun, İl Muhasibi Ebru Servi, İl Başkan Yardımcıları Faruk Gültekin, Naci Erdemli, Ahmet Boztepe, Oğuz Döngel, Mehmet Tunca, Arif Geçkalan, Şenel Altun, Nihal Doğruöz, Hasan Gürbüz, Salih Karabacak’’. İYİ Parti İlçe Başkanı olan isimler ise:‘‘ Odun pazarı özlem Ayrancı, Tepebaşı Mehmet Ektaş, çifteler Recai Kutlay, Mahmudiye İsa Toy, Alpu Mustafa Gökçe, Seyitgazi Ertuğrul Uz’’ oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.