Hızını alamadı tramvay durağına daldı

Hızını alamadı tramvay durağına daldı
Adliye önünde meydana gelen kaza az kalsın faciaya dönüşecekti.Cumhuriyet Bulvarı üzerinde önceki gün sabah saatlerinde facianın eşiğinden dönüldü. Alanönü Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde yer alan Adliye Sarayı az...


Adliye önünde meydana gelen kaza az kalsın faciaya dönüşecekti.

Cumhuriyet Bulvarı üzerinde önceki gün sabah saatlerinde facianın eşiğinden dönüldü. Alanönü Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde yer alan Adliye Sarayı az daha bir otomobili ağırlayacaktı. Aşrı hız ve dikkatsizlikle sonuçlanman inanılmaz kazada kimliği açıklanmayan bir şahsın kullandığı otomobil sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu tramvay güzergâhına dalarak durabildi.
Tramvayın yolcu alıp indirdiği durak yakınında meydana gelen trafik kazsında Gömece lojmanları mevkiinden Cumhuriyet Bulvarına seyreden araç bir anda yoldan çıkarak vatandaşların yoğun olarak gelip geçtiği kaldırım üzerine çıktı. Ucuz atlatılan kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken cadde üzerindeki sinyalizasyon sisteminde de büyük hasarın oluştuğu öğrenildi. Kaza ile ilgili gerekli soruşturma başlatıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.