Hasta çocuklara masal anlatacaklar

Hasta çocuklara masal anlatacaklar
 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, hasta çocuklara yönelik düzenlediği sosyal projeler ile öncü olmaya devam ediyor. Judith Liberman tarafından eğitilen 15 gönüllü, Eskişehir’deki hasta çocuklara masallar anlatacak. Büyükşehir...

 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, hasta çocuklara yönelik düzenlediği sosyal projeler ile öncü olmaya devam ediyor. Judith Liberman tarafından eğitilen 15 gönüllü, Eskişehir’deki hasta çocuklara masallar anlatacak.


 


Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Masal Anlatma Sanatı Atölyesi çalışmalara başladı. Geçtiğimiz yıl başlayan Masal Anlatan Gönüllüler Projesi’nin ilk adımı olan Masal Anlatma Sanatı Atölyesi’nin yürütücülüğünü dünyadaki birçok projede yer alan Judith Liberman gerçekleştirdi. Liberman tarafından mülakatlarda başarılı olan 15 kişilik ekibe imgeden yola çıkarak masal yazma ve anlatmanın yolları, içimizdeki oyuncu çocuk ile bağ kurma, masalın insanları birleştirici gücü, duyular yoluyla anı yaşam ve iyileşme, hayal gücü, yaratıcılık ve iletişim gücünü geliştirme konularında Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nde 1 günlük eğitim verildi.


Eğitimin sonunda 15 gönüllü masal anlatıcısı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan katılım belgelerini aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.