Yeni evlerine kavuştular

Yeni evlerine kavuştular
 Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, sokak hayvanlarının barınabilmesi için özel olarak yapılan 5 kulübeyi şehrin belirli noktalarına yerleştirdi.   İki yıldır yürütülen çalışma kapsamında Kent Konseyi...

 


Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları çalışma Grubu, sokak hayvanlarının barınabilmesi için özel olarak yapılan 5 kulübeyi şehrin belirli noktalarına yerleştirdi. 


 



İki yıldır yürütülen çalışma kapsamında Kent Konseyi Hayvan Hakları çalışma Grubu, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından atık malzemelerden yapılan dayanıklı kulübeleri ihtiyaç duyulan yerlere yerleştirmeyi sürdürüyor. Kış mevsimi ile birlikte hava şartlarının ağırlaştığını söyleyen Hayvan Hakları çalışma Grubu Başkanı Ece Bilgin “Hiçbir canımızın soğukta kalmasını istemiyoruz. Elimizden geldiğince onlar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ise kulübe yapımına devam edeceklerini belirterek “Sokaklarda yaşayan sevimli dostlarımız bu dayanıklı kulübelerde daha iyi şartlarda barınmış olacaklar. Bu bizim için büyük mutluluk. Sokak hayvanlarımız için çalışmalarımız devam edecek” şeklinde ifade etti.
Daha sonra kendi imkânları ile sokak hayvanı besleyen esnaflara teşekkür belgesi takdim edildi. Kulübeleri gören vatandaşlar ise Eskişehir Kent Konseyi’ne teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.