Öğrencilere burs desteği

Öğrencilere burs desteği
Türk Eğitim Vakfı (TEV) Eskişehir Şubesi, düzenlediği yemekte, maddi yetersizlik içinde olan meslek lisesi ve üniversite öğrencilerine yönelik ‘’öğrenci bursu’’ desteği için katılımcılardan destek sağlandı.   TEV...




Türk Eğitim Vakfı (TEV) Eskişehir Şubesi, düzenlediği yemekte, maddi yetersizlik içinde olan meslek lisesi ve üniversite öğrencilerine yönelik ‘’öğrenci bursu’’ desteği için katılımcılardan destek sağlandı. 


 



TEV Eskişehir Şube Başkanı Sevim Salkım, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Eskişehir’de eğitim ve öğretim gören çalışkan, fakat maddi yetersizlik içinde olan meslek lisesi ve üniversite öğrencilerine yönelik bir yemek etkinliği düzenledik. öğrenci bursu desteği için katılımcılardan destek istedik. Katılımcılar desteklerini esirgemediler ve öğrenci bursları için burs verdiğimiz öğrencilerin eğitim yolculuklarında onlara destek verdiler. Bu yıl Eskişehir’de gönlü yüce bağışçılarımızın katkılarıyla 200’e yakın öğrenciye burs vermeyi hedeflemekteyiz. Yapılacak bağışlarla burs verdiğimiz öğrenci sayısı daha da ivmelenerek artış gösterecektir. Destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz” diye ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.