Bay J tecrübelerini aktardı

Bay J tecrübelerini aktardı
Asıl adı Jerfi Benveniste olan ’Bay J’, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.   İletişim Bilimleri Fakültesi Frig Salonu’nda gerçekleşen ‘Yaş 48 Kafa 4.8’ adlı söyleşide...



Asıl adı Jerfi Benveniste olan 'Bay J', Anadolu üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. 


 



İletişim Bilimleri Fakültesi Frig Salonu’nda gerçekleşen ‘Yaş 48 Kafa 4.8’ adlı söyleşide Bay J, radyo programcılığı ve sunuculukla ilgili tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide ünlü radyocu, ilk olarak kendinden bahsederek daha sonra radyo programcılığı serüvenini anlattı. Ayrıca radyo sunuculuğu yapmak isteyen öğrencilere de çeşitli tüyolar veren Bay J, radyonun özellikle gelişen teknolojinin de etkisiyle zor bir dönem geçirdiğinden bahsederek, öğrencilerin sabırlı olmalarını söyledi. Daha sonra soru-cevap bölümüne geçilen söyleşide öğrenciler, merak ettikleri soruları ünlü sunucuya sorma fırsatı buldu. Söyleşinin sona ermesinin ardından Bay J, Anadolu üniversitesi radyosu olan Radyo A’daki programa katıldı.
öte yandan Yaş 48 Kafa 4.8 söyleşisine, İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Eroğlu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hasan çalışkan ile Doç. Dr. Figen ünal'ın yanı sıra fakülte öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.