Güler'e Turizme Katkı Ödülü

Güler’e Turizme Katkı Ödülü
ETO Başkanı Metin Güler, turizm profesyonellerinin dünyadaki en köklü kuruluşu olan Skal International tarafından Eskişehir turizmine verdiği katkı dolayısıyla ödüle layık görüldü.Turizm sektörünün tüm dallarındaki profesyonelleri...


ETO Başkanı Metin Güler, turizm profesyonellerinin dünyadaki en köklü kuruluşu olan Skal International tarafından Eskişehir turizmine verdiği katkı dolayısıyla ödüle layık görüldü.

Turizm sektörünün tüm dallarındaki profesyonelleri çatısı altında toplayan Skal International İstanbul Kulübü’nün düzenlediği Skalite ödülleri sahiplerini buldu. 82 yıldan beri dünyanın dört bir yanında turizmin gelişmesi için faaliyet gösteren Skal International'in ödül töreni İstanbul’da Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Törene ulusal çapta turizm derneklerinin temsilcilerini de katıldı. Törende Skal International Eskişehir Kulübü tarafından turizmin gelişmesine verdiği katkıdan dolayı Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler “Turizmde Kalite” ödülüne layık görüldü. ETO Başkanı Güler’e ödülü Skal International Eskişehir Kulübü Başkanı Emir Sarper tarafından takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.