"Namusuma dil uzattı, öldürdüm"

“Namusuma dil uzattı, öldürdüm”
Eskişehir’de 15 yaşındaki genci göğüsünden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Aleyna İ.’nin yargılanmasına başlandı. Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık Aleyna...

Eskişehir’de 15 yaşındaki genci göğüsünden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Aleyna İ.’nin yargılanmasına başlandı.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık Aleyna i. (18), öldürülen 15 yaşındaki Melih E.’nin ailesi ve avukatları hazır bulundu. Mahkemede savunma yapan tutuklu sanık Aleyna İ., ölen Melih E. ile konuşmaya giderken kendisini korumak için yanına bıçak aldığını söyledi. Mehmet E.’yi bıçaklamasının ardından aynı bıçağı göğsünden çıkarıp kendisini kovaladığını ifade eden Aleyna İ., "Lise son sınıf öğrencisiyim. O gün okuldan 1'de çıktım. Erkek arkadaşım aradı. Onunla konuşurken 3'lü konferans yapıyormuşuz. Sevgilim ve Melih ile konuşmaya başladık. Melih telefonda 'Yağmur yağıyordu. O yüzden Aleyna'nın evine gittik. Bali çektik ve birlikte olduk' dedi. Bunu sevgilim Doğukan duydu. Ben bakireyim. Kimseyle cinsel ilişkiye girmedim. Bu duruma düştüğüm için çok üzüldüm. Eve gidip üstümü değiştirdim. Melih'le konuşmak için dışarı çıktım. Yanıma evden ekmek bıçağı aldım. çünkü Melih sürekli bıçakla geziyordu. Amacım kendimi korumaktı. Olay yerindeki tartışmamızda ben bıçağı havaya kaldırdım. üstüme yürüyünce bıçak göğsüne saplandı. Akabinde zaten bıçağı göğsünden çıkarıp beni kovalamaya başladı. Dediklerini kendime konduramadım. Babam duyar diye çok korktum. Amacım öldürmek değildi” şeklinde konuştu.
Mahkeme heyeti dosyadaki eksiklerin giderilmesi için davayı 11 Şubat tarihine ertelerken, sanık Aleyna İ.’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.