OEDAŞ altyapısını sürekli güçlendiriyor

OEDAŞ altyapısını sürekli güçlendiriyor
Geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde yapılan anlaşma ile Zorlu enerji grubu bünyesine katılan Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi (OEDAŞ) yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Eskişehir ve civarındaki çalışmalar hakkında...


Geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde yapılan anlaşma ile Zorlu enerji grubu bünyesine katılan Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi (OEDAŞ) yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Eskişehir ve civarındaki çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketinin Eskişehir başta olmak üzere Bilecik, Uşak, Afyon ve Kütahya ilerini kapsayan çalışmalarda bulunduğunu ifade eden yetkililer “OEDAŞ çalışanlarını sürekli verdiği mesleki eğitimlerle destekliyor. İş sağlığı ve güvenliği alanındaki bilinç ve iş kültürünü geliştirmeyi ve tüketicilerine güvenli, kaliteli kesintisiz hizmet vermeyi sürdürüyor. Eğitimlerimize tüm saha personelimiz katılıyor. Bakım, arıza giderme ve sokak aydınlatmaları tarama çalışmalarında önemli bir ilerleme kaydeden şirketimiz, dağıtım hizmetlerinin daha sağlıklı hale getirilmesi ve elektrik dağıtım alt yapısının daha fazla güçlendirilmesi amacıyla özverili çalışmalara devam ediyor” diyen açıklamada bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.