Serkan Can Zengin Van'da

Serkan Can Zengin Van’da
ESGİAD Yüksek İstişare Konsey Başkanı Serkan Can Zengin, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin düzenlediği “Gelecek Gençlerle Gelecek” etkinliğinin konuşmacısı olarak davet edilmesi üzerine Van’daydı....



ESGİAD Yüksek İstişare Konsey Başkanı Serkan Can Zengin, Van Yüzüncü Yıl üniversitesi öğrenci Konseyi’nin düzenlediği “Gelecek Gençlerle Gelecek” etkinliğinin konuşmacısı olarak davet edilmesi üzerine Van’daydı.

Yaklaşık 350 öğrenci ile buluşan Zengin, “ülkemizin ve bulunduğunuz bölgenizin en büyük umutları sizlerin eğitiminizi verdiğiniz öneme bağlıdır” dedi.

ESGİAD Yüksek İstişare Konsey Başkanı Serkan Can Zengin’in, üniversite öğrencilerine dönük “yetenek, iş yaşamı, kişisel gelişim” konulu bilgi paylaşımları devam ediyor. Zengin son olarak Yüzüncü Yıl üniversitesi öğrenci Konseyi’nin düzenlediği Yetenek Eğitimi konulu seminerinin konuşmacısıydı. İş yaşamına ilişkin tecrübelerini paylaşan Zengin, çok önemli tavsiyelerde bulundu. Soru-cevap şeklinde ilerleyen toplantıda öğrencilere kişisel gelişimleri üzerine deneyimlerini paylaşan Serkan Zengin, “Hayat bir savaştır. Cephaneliğiniz ne kadar güçlü olursa, savaşa o kadar başarılı başlarsınız.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.