Usluer'den teşkilat ziyaretleri

Usluer’den teşkilat ziyaretleri
Usluer geçtiğimiz Aralık ayında yapılan CHP kongrelerinde yeniden seçilen İl Başkanı Sinan Özkar ve ekibini ve Odunpazarı İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Akın Sallarel ve ekibini ziyaret etti. Öncelikle yönetimlere...



Usluer geçtiğimiz Aralık ayında yapılan CHP kongrelerinde yeniden seçilen İl Başkanı Sinan özkar ve ekibini ve Odunpazarı İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Akın Sallarel ve ekibini ziyaret etti. öncelikle yönetimlere başarı dileklerini sunan Usluer’in gündeminde kömürlü termik santral vardı.

önce Odunpazarı İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Usluer, Sallarel ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi. Usluer’in gündeminde kömürlü termik santral vardı. Konuyla ilgili siyasi tüm adımları titizlikle izlediğini ve konuya hakim olduğunu ifade eden Usluer, “ Biz bu şehrin seçilmişleri olarak bu şehre borçluyuz. Eskişehir’den altı milletvekili mi var, altısı da bu korkunç santrali durdurmak için harekete geçmeli. Aksi halde bize emanet edilen Eskişehir’den eser kalmayacak.” dedi.
Ardından İl Başkanlığını ziyaret eden Usluer Sinan özkar ve il yönetimini de tebrik ederek başarılar diledi. Usluer’e ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunan özkar da şehrin en önemli meselesinin kömürlü termik santral meselesi olduğunu ve organize olarak çalışılması gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.