"Kadroda ayrımcılık yapılmasın"

“Kadroda ayrımcılık yapılmasın”
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri (SES) Şube Başkanı Dr. Birtürk Özkavak, taşeron işçilerin uzun mücadeleler sonucunda birçok eksikliğine rağmen hükümete kadro konusunda adım attırabildiğini söyledi.Adım atmalarına rağmen...


Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri (SES) Şube Başkanı Dr. Birtürk özkavak, taşeron işçilerin uzun mücadeleler sonucunda birçok eksikliğine rağmen hükümete kadro konusunda adım attırabildiğini söyledi.

Adım atmalarına rağmen ilgili yasada eksiklikler olduğuna dikkat çeken Başkan özkavak, tüm taşeron işçilerin ayrımsız, koşulsuz kadroya alınma mücadelesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini açıkladı.
Yasanın en başından emekçilerin büyük kısmının kadro dışına itilirken bir kısmına da sınav, soruşturma gibi şartların getirildiğini ifade eden özkavak, “Taşeron işçilere kadro süreçlerinin konuşulduğu bu günlerde tam da zamanıdır diyerek başta kamu dışı aile sağlığı elemanları olmak üzere tüm aile sağlığı merkezlerinde çalışanlara kadro talep ediyor, buralarda kadrolu, güvenceli çalışmanın yasalaştırılmasını talep ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.