Emek'e Semt Polikliniği

Emek’e Semt Polikliniği
2006 tarihinden bu yana Emek mahallesi Ertaş caddesinde hizmet vermekte olan Eskişehir Devlet Hastanesi Emek Semt Polikliniği, Emek mahallesi Ziya Gökalp caddesi numara 42’deki yeni binasına 15 Ocak 2018 tarihi itibari ile taşınarak...

2006 tarihinden bu yana Emek mahallesi Ertaş caddesinde hizmet vermekte olan Eskişehir Devlet Hastanesi Emek Semt Polikliniği, Emek mahallesi Ziya Gökalp caddesi numara 42'deki yeni binasına 15 Ocak 2018 tarihi itibari ile taşınarak hizmet vermeye başladı. 


Vatandaşların sağlık hizmetlerinden rahat ve ulaşılabilirliği kolay bir şekilde faydalanacağını belirten Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge, bölgenin ihtiyaç taleplerinin gözden geçirildiğini ifade etti. Bilge, "Sağlık Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden en rahat ve ulaşılabilirliği kolay bir biçimde yararlanmasını istiyoruz. Emek Semt Polikliniğine Kadın doğum hastalıkları ve fizik tedavi hizmetlerinin ilave edilmesiyle bölgenin sağlık ihtiyaçlarının karşılandı. Daha önce Emek Semt Polikliniğimiz dahiliye ve çocuk poliklinik hizmetleri her gün verirken kulak burun boğaz ve göz poliklinikleri haftada iki gün hizmet sunuyordu. Yeni planlamada bölgenin ihtiyaç talepleri gözden geçirilerek kadın doğum hastalıkları ve fizik tedavi polikliniği de eklenerek her bölümün her gün hizmet vermesi sağladıklarını, ultrason, röntgen hizmetleri ve laboratuvar hizmetleri gibi ihtiyaçlar için teknik donanım ve personel sayısını artırdığımız Emek Semt Polikliniği hizmetinin verildiği binadaki sağlıklı yaşam merkezimiz ile koordine sağlanarak ihtiyacı olan hastalarımızın buralara yönlendirilmesi sağlayarak, diyetisyen, psikolojik danışmanlık hizmetleri, sigarayı bırakma polikliniği, ana-çocuk sağlığı, koruyucu ağız ve diş sağlığı gibi birçok sağlık hizmetinden de yararlanmasını sağlanmış olacağız. Yeni semt polikliniğinde poliklinik hizmetinin yanı sıra görüntümle, laboratuvar, kalp grafisi, enjeksiyon-pansuman hizmetleri, Kadın doğum polikliniğinde NST, ultrason, gebe takipleri hizmeti de verilecek" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.