"Amacımız sizlere hizmet"

“Amacımız sizlere hizmet”
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın katılımı ile düzenlenen bilgilendirme toplantıları devam ediyor.Bilgilendirme toplantısının gerçekleştiği adres bu kez Tunalı Mahallesi’nde faaliyet gösteren 23 Nisan Çocuk...

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın katılımı ile düzenlenen bilgilendirme toplantıları devam ediyor.


Bilgilendirme toplantısının gerçekleştiği adres bu kez Tunalı Mahallesi’nde faaliyet gösteren 23 Nisan çocuk Sanat ve Kültür Merkezi oldu. Merkezde eğitim gören çocuklar ve velilerinin yanı sıra mahalleli kadınların da yoğun katılım gösterdiği etkinlikte Başkan Ataç, belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Tepebaşı Belediyesi olarak hayata geçirilen projelerin merkezinde her zaman insanın yer aldığını ifade eden Başkan Ataç, “Benim en çok sevdiğim şey vatandaşlarımız ile bir arada olmak. Zaten biz ne için varız, sizlere hizmet etmek için varız. Bu toplantılara da bir süredir devam ediyoruz, bir araya geliyoruz, sohbet ediyoruz, varsa sıkıntıları dinliyoruz. Aynı zamanda yaptığımız işleri de bu toplantılar ile sizlere anlatıyoruz. Bu anlamda toplantılar ile buluşmamız da çok yararlı” şeklinde konuştu.


çOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ DEMEK


Tepebaşı Belediyesi’nin çocuklara yönelik yürüttüğü hizmetlere de değinen Başkan Ataç, “İçinde toplandığımız 23 Nisan çocuk Sanat ve Kültür Merkezi, çocuk merkezlerimiz içinde ilk göz ağrımız. İsmini de Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramdan esinlenerek koyduk. çünkü biliyoruz ki çocuklarımızın bu tür imkanlar eşliğinde büyümesi çok önemli. Sizler, bizler belki sokakta büyüdük ama bugün sokakların hali ortada. Kötü alışkanlıkların kol gezdiği bir ortam var, Allah tüm yavrularımızı korusun. Burada düzenlenen bir etkinlikte bakıyoruz ki 4-5 yaşında bir çocuğumuz eline mikrofonu alıp bir şeyler okuyabiliyor. özgüvenli bir nesil yetişmiş oluyor. Bunun için merkezlerimizin sayısını artırdık, artırmaya da devem edeceğiz. Birçok branşta eğitimler düzenleniyor, geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişimine katkı sağlıyoruz. Bu sayede anneler de yani sizler de bu alanlarda sosyalleşmiş oluyorsunuz” ifadelerini kullandı.


Başkan Ataç konuşmasının sonunda Tepebaşı bölgesine yapılacağı ifade edilen kömürlü termik santral konusuna da değinerek tesisin doğaya ve insana vereceği zararlara dikkat çekti. Tepebaşı Belediyesi’nin temiz enerji politikasını takdir ettiğini ifade eden vatandaşlar da söz konusu tesisin yapımına karşı olduklarını vurguladı.


Toplantı Başkan Ataç’ın katılımcı kadınlardan gelen soru ve talepleri de dinlemesi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.