Tiyatro dolu günler

Tiyatro dolu günler
 Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, Sanat Odunpazarı’nda sloganıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’ne bağlı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu,  Ocak Ayı’nda da tiyatro severler...

 


Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, Sanat Odunpazarı’nda sloganıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


 


Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’ne bağlı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu,  Ocak Ayı’nda da tiyatro severler ile buluşmaya devam ediyor.  Hasan Polatkan Kültür ve Sanat Merkezi’nde tiyatro severlerle bir araya gelecek olan Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, 18 Ocak 2018 Perşembe Günü 20.00’de O.B.E.B adlı tiyatro oyununu sahneleyecek.


20 Ocak Cumartesi Günü 20.00’de O.B.E.B adlı tiyatro oyunu ile tiyatro severlerle buluşacak olan Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, hafta içi ise çocuk oyunlarını minik izleyicilerinin beğenisine sunacak. 23 Ocak Salı Günü 11.00’de Sokak Kedileri adlı çocuk oyunu ile minik tiyatro severlerle buluşacak. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, 25 Ocak 2018 Perşembe Günü saat 20.00’de Yeşilçam, 27 Ocak 2018 Cumartesi günü ise prömiyerinde Başkan Kurt’un da yer aldığı Tutuklu Şiirler adlı tiyatro oyununu sahneleyecek. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu; 28 Ocak 2018 Pazar Günü Kukla Rüyası, 30 Ocak 2018 Salı Günü ise Sokak Kedileri adlı çocuk oyunları ile tiyatro severlerle buluşacak. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’nun oyunlarını izlemek isteyen vatandaşlar, biletlerini Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi ile Hasan Polatkan Kültür ve Sanat Merkezi gişelerinden temin edebilirler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.