Gülümsemeler fidana dönüşecek

Gülümsemeler fidana dönüşecek
Alışveriş merkezi içerisine yerleştirilen ayna yoluyla ziyaretçileri ile iletişime geçen Espark, aldığı gülümsemeleri fidana dönüştürecek. Ece tarafından yönetilen ve 10. yılını geride bırakan Espark, hazırladığı...


Alışveriş merkezi içerisine yerleştirilen ayna yoluyla ziyaretçileri ile iletişime geçen Espark, aldığı gülümsemeleri fidana dönüştürecek.

Ece tarafından yönetilen ve 10. yılını geride bırakan Espark, hazırladığı etkinlik ile ziyaretçileriyle sürpriz bir şekilde iletişime geçti. 'Gülümsemeniz bizim için en büyük hediye' diyen Espark, Eskişehirlilerin gülümsemelerini fidana dönüştürüyor. Etkinliğe katılan ziyaretçiler ayna karşısına geçerek ayna ile adeta konuşurmuş gibi sohbet ettiler. Ayna ile iletişime geçen Erdinç Yangel, çok ilginç olduğunu söyledi. Yangel, “İlk defa geliyorum buraya. Espark bu tarz teknolojik uygulamalarla şaşırtıyor insanları. çok hoş. özellikle felsefe bölümünü okuyan bir insan için ayna ile konuşmak çok absürt geliyor ama ilginçti. çok şaşırdım. Sabit şeyler söylüyor sandım. Merhaba gibi ama sorularıma cevap verdiğinde önce sağıma soluma bakındım. Sonra çok iyiymiş dedim. İnsanların beğeneceğini düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.