En tatlı hediye

En tatlı hediye
Sarıcakaya Belediyesi, ilçe ve mahallelerde öğrenim gören okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin yarıyıl karne heyecanına ortak oldu. Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Fatih ve Laçin ilkokulu tarafından düzenlenen karne...


Sarıcakaya Belediyesi, ilçe ve mahallelerde öğrenim gören okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin yarıyıl karne heyecanına ortak oldu.

Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Fatih ve Laçin ilkokulu tarafından düzenlenen karne dağıtım töreninde öğrencileri ödüllendirmek amacıyla onlara Eskişehir’in meşhur Met Helvasını hediye etti. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad önder Ceylan ile birlikte öğrencilerin ilk önce Fatih İlkokulunda düzenlenen karne törenine katılan Başkan Güler, öğrencilere de yarıyıl tatillerini nasıl geçirmeleri gerektiği konusunda da tavsiyelerde bulundu. öğrencilerin de yorulduğunu tatili de dinlenerek geçirmelerinde fayda olacağını belirten Güler “Onlar da iki haftalık tatil dönemi içerisinde güzelce dinlensinler. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza ne yapsak azdır. Bizde bu kapsamda ilçemizde eğitim gören tüm ilköğretim ve okul öncesi eğitimi gören öğrencilerimize çam sakızı çoban armağanı küçük bir ikramda bulunalım istedik” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.