"Habersiz kazılar zorda bırakıyor"

“Habersiz kazılar zorda bırakıyor”
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, halk toplantılarına devam ediyor. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kurt, vatandaşların sorunlarını dinliyor. Vatandaşları belediye faaliyetleri konusunda bilgilendiren...



Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, halk toplantılarına devam ediyor. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kurt, vatandaşların sorunlarını dinliyor. Vatandaşları belediye faaliyetleri konusunda bilgilendiren Başkan Kurt, vatandaşların sorularına tek tek cevap veriyor.

Emek Mahallesi’nde gerçekleşen halk buluşmasında vatandaşların sokaklardaki kazılar ile ilgili şikayetleri üzerine Başkan Kurt; ESKİ, OEDAŞ, Telekom, ESGAZ gibi kurumların yollarda yaptığı tahribat anlattı. ESKİ, OEDAŞ, Telekom, ESGAZ gibi kurumların Odunpazarı Belediyesi’ne haber vermeden yollarda kazı çalışması yaptığını belirten Başkan Kurt, belediyeden izin alınarak ve belediyeye bilgi verilerek yapılan kazıların Odunpazarı Belediyesi ekipleri tarafından takip edilebildiği söyledi. Odunpazarı Belediyesi’ne haber vermeden gerçekleştirilen kazı çalışmasının çok fazla olduğuna dikkat çeken Kazım Kurt, konu ile ilgili şunları söyledi: “Odunpazarı Belediyesine haber verilmeden yapılan kazı çok fazla. Ona ulaşıncaya kadar belli bir zaman geçiyor. Biz de çok şikayetçiyiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.