Gebe okulu stantı açıldı

Gebe okulu stantı açıldı
Eskişehir Devlet Hastanesi Kadın Doğum bölümünde tedavi gören hastalara yönelik yeni bir etkinlik hayata geçirildi. Geçtiğimiz günlerde hastane idaresinde yapılan değişimin ardından başlayan yeni dönem çalışmaları kapsamında...


Eskişehir Devlet Hastanesi Kadın Doğum bölümünde tedavi gören hastalara yönelik yeni bir etkinlik hayata geçirildi.

Geçtiğimiz günlerde hastane idaresinde yapılan değişimin ardından başlayan yeni dönem çalışmaları kapsamında kadın doğum ve çocuk bakımevi hastanesinde gebe okulu adı altında yeni bir stant oluşturuldu. Daha öncede kanser tedavisi gören hastaları bilgilendirmek amacıyla hazırlanan bildirilerin dağıtıldığı hastanede anne adayları için oluşturulan gebe okulu hakkında görevliler tarafından bilgilendirme çalışması başlatıldı.
Hastanenin kadın doğum poliklinik alanında oluşturulan stantta görevliler tarafından anne adaylarına, gebe okulu hizmetleri, aile planlaması ve anne sütünün faydaları konusunda bilgi verildi. Anne adayları için başlatılan çalışmayı yerinde inceleyen hastane yöneticisi Yaşar Bildirici, görevlilerden bilgi alarak tedavi görmeye gelen anne adaylarına hazırlanan bildirileri dağıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.