ETO üyeleri SODEX Fuarında

ETO üyeleri SODEX Fuarında
ETO’nun ısıtma, soğutma, havalandırma sistemleri, inşaat ve taahhüt işlerinde faaliyet gösteren üyeleri İstanbul’da düzenlenen ISK-SODEX 2018 fuarını ziyaret ettiler. Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin mesleki tecrübelerine...


ETO’nun ısıtma, soğutma, havalandırma sistemleri, inşaat ve taahhüt işlerinde faaliyet gösteren üyeleri İstanbul’da düzenlenen ISK-SODEX 2018 fuarını ziyaret ettiler.

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin mesleki tecrübelerine ve sektörel gelişimlerine katkı sağladığı yurt içi fuar organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi. ETO’nun ısıtma, soğutma, havalandırma sistemleri, inşaat ve taahhüt işlerinde faaliyet gösteren üyeleri İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı’nı (ISK-SODEX 2018) ziyaret ettiler. Yerli ve yabancı yüzlerce firmanın katılım sağladığı ve on binlerce iş insanın ziyaret ettiği fuarda ETO üyeleri iş yaptıkları şirketlerin üst düzey yöneticileriyle bir araya gelme fırsatı buldular. Firmaların gerçekleştirdiği konferanslara katılma imkanı bulan ETO üyeleri sektörlerindeki son gelişmeleri takip ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.