180 araçla konvoy yaptılar

180 araçla konvoy yaptılar
Eskişehir’de 180 araçla konvoy oluşturan vatandaşlar, yeniden askere alınabilmek için 450 dilekçe verdiler. Türk bayrakları ile süslenen konvoyda bulunan vatandaşlar, 450 dilekçeyi yeniden askere alınabilmek için Askerlik Şubesi...


Eskişehir'de 180 araçla konvoy oluşturan vatandaşlar, yeniden askere alınabilmek için 450 dilekçe verdiler. Türk bayrakları ile süslenen konvoyda bulunan vatandaşlar, 450 dilekçeyi yeniden askere alınabilmek için Askerlik Şubesi Başkanlığı'na teslim etti.

Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği'nin öncülüğünde bir araya gelen 450 vatandaş, sosyal medya üzerinden örgütlendi. Dijital ortamda doldurdukları 450 dilekçeyi yanlarına alan vatandaşlar, Askerlik Şubesi Başkanlığı'nın yolunu tuttu. 7'den 77'ye her yaştan insanın katıldığı konvoyda toplam 180 araç yer aldı. Türk bayrakları ile süslenen konvoyda bulunan vatandaşlar, 450 dilekçeyi yeniden askere alınabilmek için Askerlik Şubesi Başkanlığı'na teslim etti.
Dilekçelerin teslim edilmesinin ardından konuşan Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği Başkanı Hasan Akbaş, "Türkiye olarak tüm terörist gruplara karşı içeride ve dışarıda mücadele ediyoruz. Sonucunu biliyoruz, hepsi yok olacak. Ancak askerliğini yapmış 450 vatan evladı olarak her an hazır olduğumuzu göstermek istedik. ülkemizin elbette asker ihtiyacı yok ama dilekçelerin kabul edilmesi bizi mutlu edecek. Kabul edilmese bile Mehmetçiğe moral vermiş olacağız. Duyarsız kalmak bize göre değil, yine biliyoruz ki milyonlarca kişi evinde hazır olarak bekliyor. Allah askerimizin yardımcısı olsun, inşallah zaferlerle dönecekler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.