Ünlü'ye başarı dilediler

Ünlü’ye başarı dilediler
Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu başkanı Ekrem Birsen ile birliğe bağlı meslek odası başkanlarından oluşan bir heyet önceki gün Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) il teşkilatını ziyaret etti.Geçtiğimiz...


Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu başkanı Ekrem Birsen ile birliğe bağlı meslek odası başkanlarından oluşan bir heyet önceki gün Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) il teşkilatını ziyaret etti.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katılımı sonucu gerçekleştirilen 6’ncı olağan genel kurulda yeniden il başkanlığı görevini üstlenen Dündar ünlüyü makamında ziyaret eden meslek oda başkanları hayırlı olsun dileğinde bulundu. Birlik başkanı Ekrem Birsen, Pastacılar odası başkanı Akif Topuz, Kuyumcular Odası başkanı Ercan Arıyürek, Berber ve Kuaförler odası başkanı Fethi özkara, Yaş Sebze Meyve, Balıkçılar ve Pazarcılar odası başkanı Mehmet çiçek’ten oluşan heyet Adalet ve Kalkınma Partisi il başkanı ünlü’ye yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten memnunluk duyduğunu dile getiren il başkanı ünlü, birlik başkan ve yönetimine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.