EuroChem büyümeyi hedefliyor

EuroChem  büyümeyi hedefliyor
 EuroChem firması, merkezi İsviçre’de bulunan, 20 milyon ton yıllık üretim kapasitesi ve dünya genelinde 20.000’den fazla çalışanıyla, dünyanın en büyük gübre tedarikçilerinden ve özel gübre üreticilerinden birisi olarak...

 


EuroChem firması, merkezi İsviçre’de bulunan, 20 milyon ton yıllık üretim kapasitesi ve dünya genelinde 20.000’den fazla çalışanıyla, dünyanın en büyük gübre tedarikçilerinden ve özel gübre üreticilerinden birisi olarak ülkemizde de faaliyetlerini sürdürüyor.


 


Şirketin ürün portföyünde yer alan en bilinen markalar, ENTEC, UTEC ve NITROPHOSKA markaları. EuroChem Pazarlama Müdürü Hüseyin Güneş; 2018 yılından itibaren, ENTEC, UTEC ve NITROPHOSKA markaları dışında yeni ürünlerle portföylerini güçlendirmeyi hedeflediklerini, yakın gelecekte tabandan damlamaya komple çözümler sunan, Türkiye Tarım pazarında daha aktif rol oynayan ve giderek büyüyen bir firma olmak istediklerini belirtti.


EuroChemfirmasının ürün portföyündeki her ürünün oldukça özel olduğunu belirten Güneş, bu özel gübreler içinde ENTEC markasının, firmanın Amiral Gemisi olduğunu söyledi. ENTEC markasının, Türk ve Dünya Tarımı için oldukça önemli ve 2005 yılından beri Türk çiftçileri tarafından oldukça iyi bilinen bir özel gübre markası olduğunu dile getiren Güneş, “Güvenilirlik, saygı, birlikte ve uyum içerisinde çalışmak için önem verdiğimiz temel öğelerdir. Bu  kurallar hem müşterilerimiz hem de tüm çalışanlarımız için geçerlidir.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.