Soner Çam; "Birilerinin adamı hiç olmadım"

Soner Çam; “Birilerinin adamı hiç olmadım”
İYİ Parti’de kongre günü yaklaşırken, İl Başkanlığına da ilk aday Soner Çam oldu.  11 Mart’ta gerçekleşecek olan İYİ Parti İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi’nde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Soner Çam...



İYİ Parti’de kongre günü yaklaşırken, İl Başkanlığına da ilk aday Soner çam oldu.  11 Mart’ta gerçekleşecek olan İYİ Parti İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi’nde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Soner çam mevcut yönetimi eleştirdi.

çam, Eskişehir İl Teşkilatının kurulalı 4 ay olmasına karşın sorunlara çözüm getiremediğini belirterek, “Türkiye’nin tekrar güçlendirilmiş demokratik parlamenter sisteme dönebilmesi açısından  son derece önemlidir. İYİ Parti’yi Türkiye’de iktidara taşıyacak ekipleri oluşturabilecek güçtedir. Dinamik, tabana daha çok yayılmış planlı bir örgüt yapısı ile bulunduğumuz noktadan daha iyi  yerlere çıkacağımıza inanıyorum. Siyasi bilgi birikimi ve tecrübesi olan ekip ile istişare ederek liyakat ve ehliyete sahip kaliteli bir yönetimle saygı değer delegelerin huzuruna çıkacağız. Hayatımda hiçbir zaman birilerinin adamı olmadım. Birilerinin adamı olmak Türk milletinin teveccühünü kazanan İYİ Parti’yi küçültür” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.