"2 kurum aynı bakış açısıyla yönetilmeli"

“2 kurum aynı bakış açısıyla yönetilmeli”
OSB Başkanı ve ESO Başkan Adayı Nadir Küpeli, 4 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Eskişehir Sanayi Odası seçim çalışmaları kapsamında gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.Seçim çalışmalarının yanında OSB Başkanlığına...


OSB Başkanı ve ESO Başkan Adayı Nadir Küpeli, 4 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Eskişehir Sanayi Odası seçim çalışmaları kapsamında gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Seçim çalışmalarının yanında OSB Başkanlığına seçilmesi için de bir teşekkür ziyareti yapan Nadir Küpeli, Genel Yayın Yönetmeni Burak Türkmen ve Yazı İşleri Müdürü Murat Taşkın’la görüştü.
Organize Sanayi Bölgesi seçimlerinde açık, şeffaf ve seviyeli bir seçim yapıldığını vurgulayan Küpeli, “Hem sanayicimiz hem de rakibimizin teveccühü ve centilmenliği ile karşılaştık. Bu, Eskişehir sanayisi ve sanayicisi açısından son derece önemli. Seçim artık geride kalmıştır. Yarış sonucun açıklanmasıyla sona ermiştir” dedi.
 Artık çalışma ve verilen vaatlerin yerine getirilme zamanı olduğunu belirten Küpeli, “Organize Sanayi Bölgesi talep sahibinin kim kim olduğuna bakmadan, hangi tarafta olduğuyla ilgilenmeden her üyeye eşit ve hakiki olan hizmetin fazlasını vermek için çaba harcayacaktır” ifadelerini kullandı.
4 Nisan’da yapılacak Sanayi Odası seçimlerini de hatırlatan Küpeli, “İki kurumun aynı bakış açısıyla, uyumlu biçimde çalışmasının büyük bir avantaj sağlayacağına inanıyoruz. ESO seçimlerinin de EOSB seçimleri gibi centilmence, açık ve şeffaf bir şekilde gerçekleşmesi için uğraş vereceğiz. Amacımız Eskişehir sanayisinin geleceğinin iş birliği ve koordinasyonda en üst seviyeye taşınması olacaktır” şeklinde konuştu.
Ziyarete Küpeli’nin yanı sıra EOSB Yönetim Kurulu üyeleri Metin Saraç, Rıza Zeydan, Yavuz Ayva, Serkan El de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.