ESMEK Neşet Ertaş'ı andı

ESMEK Neşet Ertaş’ı andı
 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları Türk Halk Müziği Korosu Eskişehirli müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.  Büyük üstat, Neşet Ertaş’ı ‘Bozkırın Tezenesi’ konseriyle anan ESMEK Türk...

 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları Türk Halk Müziği Korosu Eskişehirli müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.


 


Büyük üstat, Neşet Ertaş’ı ‘Bozkırın Tezenesi’ konseriyle anan ESMEK Türk Halk Müziği Korosu, salonu dolduran yüzlerce türkü dostuyla bir araya geldi.


Farklı meslek gruplarından gönüllü olarak bir araya gelen koristlerin oluşturduğu ESMEK Türk Halk Müziği Korosu, Eskişehirli sanatseverler ile Bozkırın Tezenesini buluşturdu. Atatürk Kültür Sanat Ve Kongre Merkezi’nde yapılan ve Eskişehirlilerin büyük ilgi gösterdiği konserde Koro Şefi Ali Erdoğdu ve Türk Halk Müziği Korosu Neşet Ertaş’ın eserlerini seslendirerek Eskişehirli sanatseverlere müzik ziyafeti yaşattı. Konserde ‘Cahildim Dünyanın Rengine Kandım, Zahide Kurbanım, Bahça Duvarından Aştım’ gibi şarkılara türkü severlerde eşlik etti.


Konser sonrasında Şef Ali Erdoğdu ve Türk Halk Müziği Korosu dakikalarca ayakta alkışlandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.