Kızılay'dan coşkulu kutlama

Kızılay’dan coşkulu kutlama
  Kızılay’ın hava koşulları sebebiyle ertelenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği, Adalar’da çok sayıda vatandaşın katılımıyla coşku içinde kutlandı.  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili...

 


 


Kızılay’ın hava koşulları sebebiyle ertelenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği, Adalar’da çok sayıda vatandaşın katılımıyla coşku içinde kutlandı.


 


 


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın ikramlıkları dağıtmasıyla başlayıp, geç saatlere kadar devam etti.


 


Etkinlik; kadınlara karanfil dağıtımı, halka yiyecek, içecek ikramı, gençlik kollarının dans gösterimi,  Türk Kızılay’ında gönüllülük ve gönüllü olma konusunda bilgilendirme yapılması ve birçok faaliyet ile yoğun bir şekilde gerçekleşti.


 


Yönetim Kurulu üyelerinin, Kadın Kollarının,  Gençlik Kollarının, İlkyardım Eğitim Merkezi Eğitmenlerinin ve Şube Personelinin aktif olarak yer aldığı etkinlikte, Şube Başkanımız Yüksel Girgin yaptığı açıklamada  “Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçlu olduğumuz bir gerçektir. Bu vesileyle her şeyin en güzeline layık olan başta gönüllülerimiz olmak üzere, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.