Keyifli karşılaşma

Keyifli karşılaşma
 Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın, düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretler keyifli tesadüfleri de beraberinde getiriyor. Başkan Ataç, yedi yıl önce gerçekleştirdiği “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında...

 


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın, düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretler keyifli tesadüfleri de beraberinde getiriyor. Başkan Ataç, yedi yıl önce gerçekleştirdiği “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında ziyaret ettiği İrem Düzcesoy ile bu kez bilgilendirme toplantıları çerçevesinde ziyaret ettiği ömerağa Belde Evi’de bir araya geldi.


 


Konuyla ilgili konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Tepebaşı Ailesi’nin yeni üyelerine hoş geldin demek için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bölgemizde yeni doğan bebeklerin ve anne sağlığının geldiği iyi nokta hepimizi mutlu ediyor. Sağlıklı bebeklerin geleceğe güvenle bakmaları için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Ailelerin bu mutluluklarına ortak olarak, bebeklerimize uzun sağlıklı bir ömür diliyoruz. Sevgili İrem’i de 7 yıl önce ziyaret etmiştik. Yıllar sonra karşılaşmak gerçekten büyük mutluluk oldu.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.