Şirintepe'den Sezer'e tam destek

Şirintepe’den Sezer’e tam destek
Ticaret Odası seçimlerine az bir süre kala adaylardan Ayhan Sezer seçim turlarına tam gaz devam ediyor. 
 Tepebaşı bölgesindeki ziyaretlerinde bölge üyelerin dertlerini dinleyen Sezer, onlara projelerini anlatarak başkan adaylarını...


Ticaret Odası seçimlerine az bir süre kala adaylardan Ayhan Sezer seçim turlarına tam gaz devam ediyor. 


Tepebaşı bölgesindeki ziyaretlerinde bölge üyelerin dertlerini dinleyen Sezer, onlara projelerini anlatarak başkan adaylarını iyi analiz edip ona göre oy vermelerini istedi.

Son olarak Şirintepe mahallesinde ticaret erbaplarıyla bir araya gelen başkan adayı Ayhan Sezer kendisinden önce hiç bir adayın ziyarette bulunmadığını öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi ve açıklamalarda bulundu.



BİZ SADECE üYELERİMİZLE HAREKET EDERİZ


Görev ve yetkilerini yerine getiremez hale gelen Ticaret Odası'nın artık işlevini yitirdiğini hatırlatan Sezer, "Şirintepe tüccarının beklentilerinin hiç birini karşılayabilmiş değil. Buradaki esnaf büyük AVM lerin baskısıyla sindirilmiş durumda. Ekmek davasında kabuğuna çekilmeye zorlanmış bir yapı ile karşı karşıyayız. Bir Ticaret Odası üyelerini bu kadar yüzüstü bırakmamalıdır" şeklinde konuştu. 


BİZDEN BAŞKA üYELERİMİZİ DüŞüNEN OLMAZ



En önemli projelerinin bu noktalardaki esnafın güçlendirilmesine yönelik olduğunu hatırlatan Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer "Esnafı 2 dakika dinlediğinizde tablo hemen ortaya çıkıyor. Finans sıkıntısı çeken üyelerimiz işlerini büyütmek bir yana dursun mevcudu koruyabilmek adına sürekli savaş veriyor. Başlarında dev gibi bir oda olmasına rağmen nimetleri ile henüz tanışmış değiller.  Yönetime gelirsek ilk olarak küçük ve orta ölçekli işletmelerimizi finans ve bankacılık hizmetlerinde kolaylıklar sağlayıp işlerini büyütmek için imkan sağlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.