Lokantacılar Odasında 1 oy krizi

Lokantacılar Odasında 1 oy krizi
Önceki akşam yapılan itirazlar sonucu seçim kuruluna havale edilen Eskişehir Lokantacılar Odası olağan genel kurulundaki seçim sonuçları değerlendirmeye alındı. Üç başkan adayının kıyasıya çekiştiği genel kuruldaki seçim...


önceki akşam yapılan itirazlar sonucu seçim kuruluna havale edilen Eskişehir Lokantacılar Odası olağan genel kurulundaki seçim sonuçları değerlendirmeye alındı.

üç başkan adayının kıyasıya çekiştiği genel kuruldaki seçim sonrası yapılan sayımda bir oy’un fazla çıkması itirazlara neden olmuştu. Federasyon yönetim kurulu başkanı Aykut Yenirce ile çok sayıda oda başkan ve üyelerinin katıldığı çekişmeli kongre sonrası yapılan itirazlar ilçe seçim kuruluna bildirildi.
Divan başkanlığını birlik yönetim kurulu başkanı Ekrem Birsen’in üstlendiği genel kurulun ardından iki günlük yasal itiraz süresinin tanındığını belirten yetkililer seçimin iptali halinde en az 30 en fazlada 60 gün süre içerisinde kongrenin yeniden yapılacağını söyledi. Eskişehir ve genellinde yaklaşık 750 üyesi bulunan lokantacılar odasının seçiminden sonra kararın yarın ilçe seçim kurulu tarafından kamuoyuna açıklanacağı ifade edildi. Kongrede yapılan seçime kırmızı liste ile katılan Sedat Yakan 140 oyu, mavi liste ile katılan Bahar Bilen 139 oy alırken beyaz liste ile sandık başına giden diğer aday Hasan Kuzu’da 136 üyenin desteğini almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.